Rólunk írták

Köszönjük mindenkinek, aki vállalta, hogy teszteli nyomdalemezeinket és megosztja tapasztalatait másokkal is, íme néhány blogbejegyzés, amelyekből kiderül, milyennek is találták a Pet’la Plate-lemezeket a leginkább hozzáértők.

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy imádom Petra lemezét, nagyon szép, mélyen vannak kialakítva a kis minták. A kedvencem a rózsás, vele a közeljövőben biztosan fogtok még találkozni.

http://mannakormok.blogspot.hu/2014/05/petla-plate-es-az-elso-sikeres.html

Fotó: Mannakörmök

 

Tíz mintát tartalmaz a lemez, ahogy a lemez neve (wishes) mutatja, kívánságokból lett összeállítva. Hát kérem, szupereket kívántatok!

http://unalomuzesalapfokon.blogspot.hu/2014/05/csipke-minta.html

Foto: Unaloműzésalapfokon

 

A minták gyönyörűek és izgalmasak  (oké, egyedi ízlés révén a szívecskékkel nem tudok mit kezdeni, de ennyi azt hiszem belefér, ez legyen az én szoc. problémám, hugi például imádja:), és nem győzöm hangsúlyozni, hogy egyediek, Petra tervezi őket. A lemezek limitált darabszámban elérhetőek, szóval tökéletesen megfelelnek az egyedi magyar kézműves termék címkének.

http://raindropsinsunshine.blogspot.hu/2014/05/petla-plate-nagyon-teszt.html

Fotó: Raindrops in sunshine

 

Ismét egy nyomdás manikűrt hoztam, ezúttal a csipkemintát választottam a Pet’la Plate Feathersnyomdalemezről.

http://biablogol.blogspot.hu/2014/05/lacy-nail-art.html

Fotó: Smink és a többi

 

A minap lehetőségem nyílt Petra által, hogy kipróbáljam gyönyörű körömnyomda lemezeinek egyikét! A Feathers nevet viselő palettát választottam, amelyen számos, rendkívül aprólékos munkával kidolgozott különleges nyomdaminta található. Készítettem vele egy manikűrt is amelyhez teljesen egyszerű fekete és fehér színeket használtam. A paletta egyébként nagyon könnyen használható, minden apró kis részlet ki van dolgozva rajta és a tisztítása is egyszerű!

http://beautybybarbara.blogspot.hu/2014/05/petla-plate-az-elso-magyar-koromnyomda.html

Fotó: Sipka Barbara

 

Petra az első magyar lány, aki saját tervezésű nyomdapalettáival bolygatta meg a Beauty, azon belül is a körömlakkos magyar blogvilág békéjét. Szerencsés voltam, hiszen én is kaphattam a tesztlemezek közül egyet, nevezetesen a Peacock névre hallgatót.

http://raindropsinsunshine.blogspot.hu/2014/04/petla-plate-teszt.html

Fotó: http://raindropsinsunshine.blogspot.hu/

 

Nemrég találtam rá az oldalára és egyből magával ragadott az ötlet, a minták, meg úgy minden egyben. Ezért gondoltam, hogy bemutatom Petrát, az első magyar körömnyomda készítő lakkmániást. :) – Interjú.

http://evil-she-devil.blogspot.hu/2014/04/petla-plate-interju-petraval.html

 Minden lemezünk egy helyen, válogass, értékelj és rendeld meg a neked tetsző darabokat.

Petla.hu

 

A minta maga a Pet’la Plate Peacock lemezen található, amiből az utolsó szálig mindet elkapkodták már, de a többi csodaszép lemez még elérhető a meskán.

http://milfina.blogspot.hu/2014/04/colors-by-llarowe-man-in-red-suit-petla.html

Fotó: http://milfina.blogspot.hu/

 

Petra által megálmodott nyomdapaletták igazi áttörésnek számítanak,én nagyon boldog vagyok,hogy végre egy magyar lány megcsinálta azt,amiről szerintem sokan álmodozunk,saját fémjelzésű magyar nyomdapaletta.

Mdolla’s Nails
http://mdolla1981.blogspot.it/2014/04/petla-plate-hours.html#.U1VvcuZ_s_N

Fotó: Mdolla’s Nails

 

Én is azok közé a szerencsések közé tartozom, akik még időben írtak Petrának, a Pet’la Platekörömnyomda lemezek megálmodójának, hogy szeretnének a tesztelők sorába lépni :) Még választhattam is, így a Feathers nevű lemez érkezett hozzám.

Smink és a többi
http://biablogol.blogspot.hu/2014/04/splash-nail-art.html

Fotó: Smink és a többi

 

Szerintem ez az év egyik legnagyobb híre a magyar nail art világban: Pet’la Plates néven magyar gyártású, magyar tervezésű körömnyomda lemezek születtek, és kerülnek hamarosan piacra. Olyan szerencsés voltam, hogy a tervezőtől már a kezdeti fázisban kaptam lemezeket tesztelésre, és bár határozottan béna vagyok nyomdázásban, ezekkel még nekem is sikerült szép mintákat varázsolni a körmeimre.

Anya Kincsei
http://milfina.blogspot.hu/2014/04/uj-magyar-koromnyomda-lemezek-petla.html

Fotó: Anya Kincsei

Sárgaréz lemezeken gyönyörűen kidolgozott minták vannak, melyek nagyon nagyok…szerintem. Persze ez viszonyítás kérdése. Akinek hosszú és széles körmei vannak biztosan nem találja nagynak. :) Sokféle lemezt próbáltam, szuper és selejtes minőségűt is, de ez a lemez a jobb fajták közé (Moyou, Pueen) sorolható, már csak a minták mélységét is tekintve. 

MyMomentNails
http://mymoment24.blogspot.hu/2014/04/petla-plates-magyar-koromnyomda.html

Fotó: MyMomentNails

 

Petra körömnyomdalemez bizniszre adta a fejét, és engem is megtisztelt egy nyomdalemezzel, én választhattam.

Craptrash Világa
http://craptrashvilaga.blogspot.hu/2014/04/sexy-silhouette.html

Fotó: Craptrash Világa

 

A lemezzel még mindig nagyon könnyű nyomdázni, lehet tökörészni; én még lehúzás után a kártyát törölgettem, és csak ezt követően nyomtam a kezemre a mintát, de pont annyi lakkot vettek fel a mélyedések, hogy ne száradjon meg ennyi idő alatt. Szuper. Végre szeretek körömnyomdázni! Nektek tetszik ez a lemez?

Anya Kincsei
http://milfina.blogspot.hu/2014/04/petla-plates-mani-szivek.html

Fotó: Anya Kincsei

 

Eléggé rápörögtem az új nyomdalemezre, tegnap megint lakoztam (és azóta ma is), szóval Petra új “betegséget” adott nekem azt hiszem… :D

Craptrash Világa
http://craptrashvilaga.blogspot.hu/2014/04/sea-you-soon.html

Fotó: Craptrash Világa